Blogi

Vapaaehtoiseksi Maailma kylässä -tapahtumaan?

Teksti: Sanna Rekola

Maailma kylässä -festivaali ei syntyisi ilman iloista talkooväkeä. Työntekijöitä tarvitaan mitä erilaisimpiin tehtäviin sekä ennen festivaalia että sen aikana.

Maailma kylässä -festivaalin vapaaehtoiset saavat paitsi kiinnostavan kokemuksen tapahtuman järjestämisestä ja uusia talkootuttavia, myös ruoat, T-paidan, työtodistuksen ja lippuja festivaalin oheistapahtumiin. Työaikaa kertyy 8–10 tuntia päivässä.
Vaatimuksena vapaaehtoistyöhön on ainoastaan täysi-ikäisyys ja iloinen asenne työntekoon. Edellytämme, että vapaaehtoiset pääsevät mukaan ainakin kahdeksi täydeksi työpäiväksi. Ilmoittautuessasi voit valita itsellesi mieleisimmät työtehtävät.
Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi osoitteessa www.maailmakylassa.fi/vapaaehtoiset. Ilmoittautumisaika päättyy tämän viikon lauantaina 25.4.2009.
Maailma kylässä -festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja
Rautatientorilla 23.– 24.5.2009. Tarjolla on maailmankuvia ja mahdollisuuksia sekä musiikkia, sirkusta, tanssia, teatteria, taidetta ja toimintaa. Vuonna 2009 vietetään tapahtuman juhlavuotta, sillä festivaali järjestetään jo kymmenettä kertaa.
Vapaaehtoisinfo 2009

Vapaaehtoisinfo järjestetään tiistaina 12.5. klo 18:00 – 19:00. Infossa kuulet viimeisimmät kuulumiset festivaalista ja ohjelmasta, talkootehtävistä sekä aikatauluista. Infossa saat vastauksen myös kaikkiin mahdollisiin vapaaehtoisena toimimiseen liittyviin kysymyksiin.
Infotilaisuus järjestetään Kepan tiloissa osoitteessa Töölöntorinkatu 2 A, 00260 Helsinki. Tarjoilun vuoksi ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta osoitteeseen
matti.molsa@kepa.fi.
Lisätietoja Maailma kylässä –festivaaleista ja vapaaehtoistyöstä löydät nettisivuilta osoitteesta www.maailmakylassa.fi.

Uusimmat artikkelit