Blogi

Viestintä- ja kehityskasvatustuen haku on auki

Teksti: Sanna Rekola

Haku kansalaisjärjestöjen viestintä- ja kehityskasvatushankkeisiin vuodelle 2012 on avattu. Kepa tarjoaa neuvontaa tukea hakeville järjestöille. Hakuaika päättyy 31.8.2011.

Tuki on tarkoitettu Suomessa tapahtuvaan viestintään ja kehityskasvatukseen, joka käsittelee kehitysyhteistyötä ja kehityspolitiikkaa tai kehitysmaiden todellisuutta.
Tuki on harkinnanvaraista. Hakemusten arvioinnissa käytettävät kriteerit ja hakuohjeet löytyvät ministeriön verkkosivulta.
Järjestöjä kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota hakuohjeisiin, joita on kevään 2011 aikana tarkennettu. HUOM! Ennakkotiedoista poiketen ministeriön tuella katetuille hankkeen palkkakuluille ei ole asetettu euromääräistä ylärajaa, vaan järjestöt voivat määritellä kohtuulliset palkkakulut tehtäväkohtaisesti.
Hakuaika päättyy 31. elokuuta 2011 klo 16.15. Lisätietoja hakumenettelystä antaa kansalaisjärjestöyksikkö puh. (09) 1605 6255.
Kepa neuvoo ja kommentoi hakemuksia
Kepa tarjoaa neuvontaa tukea hakeville järjestöille hankkeiden suunnitteluun ja hakemusten laatimiseen liittyen. Kysymyksiä ja kommentoitavia hakemuksia voi lähettää koko kesän ajan osoitteeseen vkkneuvonta@kepa.fi.
Elokuun lopulle suosittelemme varaamaan neuvonta-ajan etukäteen, sillä palvelumme ruuhkautuu helposti. Vapaat ajat ja varausohjeet neuvonnalle 12.-25.8. löytyvät verkkosivulta Globaalikasvatus.fi/neuvonta.
Kepa järjestää elokuussa myös kaksi tilaisuutta, joista voi tulla hakemaan potkua oman hankkeen suunnitteluun:

Torstaina 11.8. klo 15-17 järjestetään Kepassa neuvontatilaisuus, jossa kerrataan tuen hakemisten kannalta olennaiset kysymykset ja vastataan osallistujien kysymyksiin. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteeseen: vkkneuvonta@kepa.fi.
Tiistaina 16.8. klo 9-16 tarjolla on koko päivän mittainen Viestintä- ja kehityskasvatushankkeen suunnittelukoulutus. Koulutukseen pyydämme osallistujia ilmoittautumaan verkkolomakkeella.

Lisätietoja:

Ulkoministeriö: Tuki kansalaisjärjestöjen viestintähankkeisiin ja kehityskasvatukseen
vkkneuvonta@kepa.fi
Globaalikasvatus.fi: VKK-neuvonnan varausohjeet ja varauskalenteri

Uusimmat artikkelit